Jumbo Dessineo → Gedenomineerd voor Speelgoed van het jaar 2017

Jumbo Dessineo → Gedenomineerd voor Speelgoed van het jaar 2017

Jumbo - Dessineo, Gedenomineerd voor Speelgoed van het jaar 2017, Leeftijdsklasse: 4 tm 5 jaar.

Mijn eerste spel om te leren tekenen!

Jumbo - Dessineo, Gedenomineerd voor Speelgoed van het jaar 2017

- Leeftijdsklasse: 4 tm 5 jaar.

Spel uitleg:
Dessineo (EAN: 8710126195727 / Art.nr: 19572) Mijn eerste spel om te leren tekenen! Dessineo leert je kind op een eenvoudige en leuke manier stap voor stap tekenen. Met eenvoudige vormen zoals een cirkel, vierkant en driehoek, tekent een kind een poes, kerstman, vliegtuig en nog veel meer. De tekenvellen zijn al voorbedrukt met inspirerende achtergronden: een zee voor de vis, het heelal voor de raket en een sneeuwlandschap voor de kerstman! Het spel stimuleert de creativiteit en fantasie van een kind.

De mening van de jury:
Dessineo is heel leuk voor kleuters. Mooie koffer waarin alles goed kan worden opgeborgen. Veel sjablonen met verschillende figuurtjes en een goede projector. Leuke manier om de fijne motoriek mee te oefenen en te leren hoe je je pen moet vasthouden. Op verschillende moeilijkheidsniveaus te spelen.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
Dessineo is een leuke manier om jonge kinderen die niet zo van tekenen houden, aan het tekenen te krijgen. Sommige kinderen weten niet waar ze moeten beginnen als ze iets moeten tekenen. Dessineo helpt ze daarbij op gang te komen. Het bestaat uit een plastic box waarin diverse sjablonen in een draaiwiel gelegd kunnen worden en vervolgens op de matte bovenkant geprojecteerd worden. Daar kan een tekenvel op bevestigd worden, waarop een kind de geprojecteerde lijntjes kan overtrekken. Er wordt steeds een stukje van het totaalplaatje geprojecteerd, zodat een kind weet waar het moet beginnen. Door aan het projectiewiel te draaien, wordt een ander onderdeel van het totaalplaatje geprojecteerd. Zo wordt in vier stappen het complete plaatje getekend, dat vervolgens ingekleurd kan worden. Dessineo bevordert het competentiegevoel en plezier in tekenen en moedigt op die manier kinderen aan om te tekenen. Zo kan elk kind trots zijn op zijn of haar tekentalent. Kinderen kunnen er zelf nog van alles bij tekenen, dus het hoeft de eigen creativiteit niet in te dammen, integendeel. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, de visueelmotorische ontwikkeling en het voorbereidend schrijven.

Nu te bestellen bij Verkoop.com voor slechts: € 34,95, voor meer info. KLIK HIER

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.