Bruder

▷ BRUDER met veel korting → online kopen? BRUDER Speelgoed voordeel bij ✪ Verkoop.com  ✓ 10.000 BRUDER producten uit voorraad leverbaar ✓ Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Bij Bruder staat het kleine en grote kind centraal. Volgens deze Duitse fabrikant staat spelen niet op zichzelf, maar ontdekken kinderen tijdens het spelen de wereld van volwassenen. En dat ondersteunt in de ontwikkeling. 

Volgens dit principe ontwikkelt Bruder een serie aan modelspeelgoed waar kinderen naar hartenlust mee kunnen spelen en experimenteren. Met een ruim assortiment aan onder andere kraanwagens, vrachtwagens en brandweerauto's is er voor iedere interesse een passend stuk speelgoed te vinden. Alle producten zijn stabiel en geschikt voor kleine kinderhandjes. 

Met de slogan 'Net zoals in het echt' spoort Bruder kinderen aan om deel te nemen aan het volwassenen leven in een veilige omgeving. Uiteraard zijn volwassenen ook uitgenodigd om de producten van Bruder te ontdekken. De schaalmodellen zijn zeer gedetailleerd en leuk om als decoratie te hebben als je zelf in één van de sectoren werkt.

Verras je (klein)kind met goedkoop Bruder Speelgoed en bestel voordelig bij Verkoop.com

Lees meer
Geen producten gevonden...