Rolly Toys

▷ ROLLY TOYS met veel korting → online kopen? ROLLY TOYS Speelgoed voordeel bij ✪ Verkoop.com  ✓ 10.000 ROLLY TOYS producten uit voorraad leverbaar ✓ Voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Rolly Toys staat vooral bekend om de stoere landbouwvoertuigen voor kleine kinderen. Laat jouw kindje al vroeg kennismaken met het leven van een boer, akkerbouwer of graafmachinist.

De allerkleinsten kunnen al vroeg beginnen op een stoere looptrekker. Door de rubberen wielen is dit speelgoed ook binnen te gebruiken. Wanneer je kindje iets groter is en al kan lopen, zijn er de traptrekkers. De Farmtrac serie van Rolly Toys is gebaseerd op echte tractors van bekende merken. Zo kan je kindje zelf op een eigen John Deere of New Holland rijden.

Daarnaast zijn er ook graafmachines verkrijgbaar om lekker mee te kunnen spelen in de zandbak. Droomt jouw kindje meer van een carrière als stoere brandweerman of politievrouw, dan zijn de brandweerwagens en echte zwaailichten een uitkomst. Voor de verschillende traptrekkers zijn accessoires verkrijgbaar zoals aanhangers en voorladers die niet van echt te onderscheiden zijn.

Laat jouw kind met Rolly Toys spelenderwijs kennismaken met het werkleven en ontdekken welke carrière er in het verschiet ligt.

Verras je (klein)kind met goedkoop Nieuw Rolly Toys Speelgoed en bestel voordelig bij Verkoop.com

Lees meer
Geen producten gevonden...