Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Zapf / Baby Born

Zapf Creation / Baby Born. De unieke pop heeft negen levensechte functies, waar zonder batterijen mee gespeeld kan worden en die een fantasierijke speelwereld creëert die de moeder-dochter roleplay aanmoedigd en stimuleerd op een realistische manier. Het BABY born® speelconcept groeit mee met het meisje.  De enige grenzen zijn de grenzen van de fantasie van het meisje.  Soms is BABY born® een kleine baby die liefde en verzorging nodig heeft en soms is zij een maatje en beste vriendje die het meisje overal naartoe meeneemt. Om deze reden zijn er verschillende thema's zoals Pony Farm, Wonderland en ook een badje met LED verlichting en geluid. 

Er zijn al meer dan 22 miljoen BABY born®  poppen verkocht sinds de introductie in 1991. Hiermee is BABY born® het meest succesvolle merk van speelconcepten die zich continu verder ontwikkelen en uitbreiden met nieuwe zorgvuldig gekozen. 

Verras je (klein)kind met goedkoop Nieuw Speelgoed en bestel voordelig bij Verkoop.com

Lees meer
Geen producten gevonden...